LEJ ET SOMMERHUS

Vores sommerhus ligger 5 km øst for Kangerlussuaq, og er på ca 100 M2. Der er 5 værelser, en stue og et køkken. Bygningen opvarmes af en petroleumsovn i stuen, og der er et gaskomfur i køkkenet til madlavning.

Der er vandtank udenfor bygningen hvor der kan hentes vand til madlavning og opvask mm.

Der er afskærmet udendørs bruser. Dvs. man varmer selv vandet, og fylder det i lejrbruseren som man hænger op, og så er der til et kort bad.

Yoilet er tørkloset i en lille bygning udenfor, hvor man selv skal tage pose ud og sætte i en kasse.

Bygningen er i god stand med termovinduer og nyere køkken. Sommerhuset er på sin vis primitivt, da der ikke er indlagt EL, vand og centralvarme. Men der er mobilsignal. Der er "underjordisk" køleskab, der konstant koldt hele sommeren pga. permafrosten.

I dagtimer fra 10-16 kan man benytte faciliteterne på Kangerlussuaq Vandrehjem til at tage bad og oplade mobiltelefoner mm.

Fra 2021 kommer der solcelleoplader til telefoner mm.

Der er trækvogn til når man skal til byen og handle mm.

Ved Kang Minimarked lige ved siden af vandrehjemmet kan man leje cykler.

Normalsæson for at leje sommerhuset er 1. maj til 30. september.

Udenfor sæsonen kan det også lejes, men petroleumsovnen vil ikke kunne opvarme hele bygningen når det er koldt udenfor, og der vil være begrænset vand tilgængeligt da det fryser til is udenfor i vandtanken. Ved leje af sommerhuset udenfor sæsonen skal petroleum til opvarmning af bygningen betales som ekstra ved siden af grundet det ekstra forbrug. 

Vores standardudlejning er for max 6 personer, pris herfor er 3.000,- for første døgn, og 2.000,- for efterfølgende døgn. Pris er incl. alt forbrug og dyner/sengetøj til alle. For hver person der ikke skal have dyne og sengetøj fratrækkes 50,- Dvs. pris uden dyne og sengetøj er 2.700,- og 1.700,-.

Der kan dog være op til 20 personer, spørg efter tilbud hvis i er flere end 6 personer, eller hvis det er for et længere ophold.

Tjek-ind og betaling sker på Kangerlussuaq Vandrehjem. Her udleveres også kort og nøgler. Transport til sommerhuset er ikke inkluderet i prisen. Hvis bilen er i byen og vi har tid kan vi køre jer derud mod betaling, derudover er der en taxa i byen. Man kan også gå de 5 km hvis man har sine ting i en rygsæk.

BEMÆRK. Dette er vores første sæson med sommerhuset, og bygningen er derfor kun delvist møbleret, ligesom der kan være justeringer og mangler i køkkenudstyr etc. I løbet af sommeren kommer der flere møbler mm, og udstyr tilpasses. Så i juni og juli 2020 er der 50% rabat på opholdet. DVS. i juni og juli er pris for første dag 1.500,- og for de efterfølgende 1.000,- pr dag.

Bygning er nu nyistandsat.