Kangerlussuaq Vandrehjem

 

Tjekin 12.00 til 16.00 samt 19.00 til 20.00

Vi er et helt nyt vandrehjem, med priser fra kun 225,- pr nat, og er sammen med vores vandrehjem i Sisimiut, grønlands bedste og billigste vandrehjem

Med overnatning på vores vandrehjem i Kangerlussuaq får du en kvalitetsoplevelse i forhold til andre vandrerhjem.

Vores Vandrerhjem Kangerlussuaq, er den billigste overnatning i Kangerlussuaq, og vores faciliteter er nye og moderne, bygget efter nutidens regler og forventninger. Så ved os kan du ikke bruge gulvet som køleskab eller fryser.

Vi er også det eneste overnatningssted med niveaufri adgang til bygningen og inde i bygningen, hvorved vi er det eneste handicapvenlige overnatningssted. Ligesom alt er med rengøringsvenlige overflader, hvorfor vi modsat alle andre overnatningssteder kan tilbyde overnatning i allergivenlige værelser.

Alt inde i bygning er nybygget og i meget høj standard, vi er indrettet som et vandrehjem med mindre og større rum, men er på mange måder fuldt på niveau som mange hoteller.

Vandrehjemmet er bygget i den gamle NCO klub fra da Kangerlussuaq var en Amerikansk base.

Vi ligger centralt midt i det gamle baseområde syd for lufthavnen, med et par hundrede meter butik, svømmehal og sportscenter. Med busstop lige ved vandrehjemmet.

Vi har også Sisimiut Vandrehjem, men ikke samme priser og faciliteter. Se www.sisv.dk

Vi har lidt turistvideoer på youtube, se dem her Sisimiut Sommer og Sisimiut vinter samt Snescooter.