Kangerlussuaq Vandrehjem
Hjem > Husorden

Husorden

Vores mål er at drive Grønlands billigste og bedste overnatningsmulighed, og i gode og tidssvarende lokaler. Vi håber det kan fungere ved lidt velvilje og saarbejde fra vores gæster.

For at holde omkostningerne nede, har vi ikke faste kontortider, der vil dog være personale efter atlantfly fra DK er ankommet. Men på andre tidspunkter kan det være nødvendigt at vente for at blive tjekket ind.

Tjekin 12.00 til 16.00 samt 19.00 til 20.00

Udflytning på afrejsedagen er senest kl. 10.00. 

Ved indflytning skal der vises billed ID, og ophold skal betales ved indflytning.

Gæster lægger selv sengetøj på, og tager det af ved afrejse. Der skal altid bruges lagen, enten eget eller lejet.

Hele vandrehjemmet er ikke ryger område, og al brug af åben ild er ikke tilladt, heller ikke stearinlys. Brændeovn på kun tændes og passes af personalet. Overtrædelse af vores regler for rygning og ild, vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Al brug af vandrehjemmet skal ske med omtanke så det er et rart sted for alle gæster. Det vil bla. sige at efter brug af køkken, spisestue og TV hjørne mm, så rydder man straks op efter sig så andre kan komme til.  (Hvis alle 42 gæster stiller deres kop, tallerken og bestik i 3 timer efter brug, så er køkken og spisestue umuligt at bruge for nogen).

At nyde et par øl, eller drikke en halv flaske vin er ok, Men højrøstet eller beruset adfærd, eller at genere andre gæster og personale er ikke tilladt, og medfører øjeblikkelig bortvisning.

Der skal være ro på vandrehjemmet efter 22.00. Dvs alle aktiviteter skal holdes på et niveau så dem der er gået i seng har fred og ro til at sove. Madlavning og snak/støj i køkken skal bla. stoppe kl. 22.00.

Vandrehjemmets faciliteter er kun for betalende gæster. Kun efter særlig aftale, og udenfor højsæson kan venner og familie være på besøg på vandrehjemmet.